(( نمایشنامه خطبه غدیر ))
انّما العلم ثلاثه : آیهٌ محکمه أو فریضهٌ عادلهٌ او سنّهٌ قائمه و ما خلاهنّ فهو فضل»
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: همه مردم اعم از مراجع عظام، حوزویان، دانشگاهیان، کسبه و نخبگان حوزه برای استقبال از رهبر فرزانه انقلاب، مقدمات مناسبی چیدهاند و برای حضور معظم له، لحظه شماری میکنند.
مراجع عظام، مدرسین و بدنه حوزههای علمیه قم همگی نسبت به کارایی و تأثیرات مثبت و خدمات ایشان در همه زمینهها خصوصاً در رابطه با حوزه سخن به میان میآورند و سفر آتی را هم بسیار پربار و پربرکت میدانند.
بزرگان حوزه در کنار همه مردم قم، هیچ کدام از تدابیر و خدمات بسیار تأثیرگذار رهبر فرزانه انقلاب را فراموش نمیکنند.
شکوفایی، رشد و بالندگی را در تمام سطوح حوزه، مؤسسات علمی و دینی و دیگر مراکز این شهرستان پس از سال 79 میتوان به وضوح مشاهده کرد و یقیناً معظم له در سفر آتی خود، برنامهها و طرحهایی را برای رفع مشکلات و چالشهای تمام بخشها از جمله مراکز علمی و حوزوی خواهند داشت.
در طول ده سالی که مقام معظم رهبری به قم سفر رسمی نداشتهاند، به صورت دائم با مراجع عظام، حوزویان و دیگر نخبگان علمی و اندیشمند، دیدارهایی داشتهاند که در روند امور بسیار تأثیرگذار بوده است و عدم گسستن این ارتباطات، نشاندهنده تعامل بسیار محکم معظم له با مراجع و حوزویان است.
در طول هفتههای اخیر حرفهای همه مردم پیرامون سفر حضرت آیتالله العظمی خامنهای است و شور و نشاط و امید در قم موج میزند که نشان دهنده میثاق مردم و جامعه طلاب با رهبرشان است.
با توجه به آنکه حوزه علمیه قم، بزرگترین حوزه در جهان اسلام است و مکتبی جهانی به شمار میآید، برکات و اثرات مثبت سفر رهبر فرزانه انقلاب تنها منحصر به شهر قم و ایران نمیشود و در تمام جهان اسلام، میتوان اثرات مثبت آن را مشاهده کرد.
در خجسته سالروز میلاد حضرت علی علیه السلام، رهبر معظم انقلاب اسلامی ، امام خامنه ای ، شخصیت امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام را یک شخصیت استثنایی و قله عظمت علمی، معنوی، اخلاقی، انسانی و الهی خواندند و تأکید کردند: مهمترین درس از زندگی آن شخصیت بی نظیرِ تاریخ بشر، برای امروز دنیای اسلام و جامعه، بصیرت بخشی، روشن کردن فضا، و عمق دادن به ایمان و اندیشه کسانی است که نیازمند بصیرت هستند.
ایشان برترین خصلت حضرت علی علیه السلام را بصیرت بخشی به افراد نیازمند بصیرت دانستند و تأکید کردند: روشن کردن افکار عمومی و آگاهی بخشی، امروز یکی از نیازهای اصلی دنیای اسلام و جامعه است زیرا دشمنان برای مقابله با اسلام، با ابزارهای دین و اخلاق وارد شده اند که باید کاملاً هوشیار بود.
ایشان با اشاره به غبار آلودگی فضا در دوران فتنه تأکید کردند: این شرایط غبار آلود، گاهی بگونه ای است که برخی نخبگان نیز دچار خطا و اشتباه می شوند، بنابراین در دوران فتنه، شاخص لازم است و شاخص هم همان حق و بینه ای است که حضرت علی (ع)، مردم را به آن ارجاع می دادند و ما نیز امروز نیازمند آن هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: شاخص و راه روشنی که امیرالمومنین علیه السلام، معرفی می کنند، اداره جامعه اسلامی با دستورات اسلام، برخورد قاطعانه با دشمنان متعرض، مرزبندی شفاف و روشن با دشمنان، و هوشیاری در مقابل فریب دشمنان است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: آن روزگاری که قدرتهای استعماری، آزادانه ملتها را تهدید و تحقیر می کردند، سپری شده است و اکنون ملت ایران در دنیا به عنوان ملتی مقتدر شناخته شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به رسوایی روزافزون قدرتهای استکباری و در رأس آنها آمریکا و آشکار شدن نتیجه ایستادگی ملتها و ظهور قدرتهای ملی افزودند: اقتدار واقعی، حق ملت ایران است و هیچ قدرتی هم نمی تواند این ملت را از راهی که در پیش گرفته است، منصرف کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ، امام خامنه ای :
امروز مهمترین نیاز کشور اتحاد و یکپارچگی است.
و هرگونه سخن، حرکت و نوشته ای که حتی با نیت صادقانه باشد ولی موجب شکاف و انشقاق درجامعه، و ظلم به افراد شود، برخلاف مصالح کشور و نظام اسلامی است.
گزیده ای از بیانات گهربار حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای :
حضور زن ، باعث حضور کل خانواده در مبارزه
نقش اجتماعات زن در به ثمر رسیدن انقلاب به احتمال زیاد از اجتماعات مخصوص مردان بیشتر بود. وقتی زن خانه خود را در مبارزه سهیم می دانست و وارد میدان می شد ، در واقع خانه را می آورد در میدان مبارزه حاضر می کرد. در جنگ هم اگر مادران و همسران شهدا این صبر را نمی کردند ، جنگ دچار مشکلات بسیار سنگینی می شد . نقش زنان در جامعه ، زنان ما را از یک آگاهی و رشد سیاسی برخوردار کرد . زن وقتی از سواد و آگاهی سیاسی برخوردار باشد ، کسی نمی تواند به او زور بگوید.
امیدی به زنده ماندن نداشتیم، مرگ را مـىدیدیم. بچـهها توسط بـىسیم، شهادت نامـهی خود را مـىگفتند و یک نفر پشت بـىسیم یادداشت مـىکرد. صحنـهی خیلی دردناکی بود؛ بچـهها مـىخواستند شلیک کنند، گفتم: «ما که رفتنی هستیم، حداقل بگذارید چند تا از آنها را بزنیم، بعد بمیریم.» تانـکها همـهی اطراف را مـىزدند و پیش مـىآمدند. با رسیدن آنها به فاصلـهی 150 متری، دستور آتش دادم. 4 موشک آر پی جی داشتیم. با بلند شدن از گودال، اولین تانک را بچـهها زدند. دومی در حال عقب نشینی بود که به دیوار یکی از منازل بندر برخورد کرد. جیپ فرماندهی پشت سر، به طرف بلوار دنده عقب گرفت. با مشاهدهی عقب نشینی تانک، بلند شدم و داد زدم: الله اکبر، الله اکبر، ... حمله کنید! که در این حال دیدم دشمن پا به فرار گذاشته است.
خرمشهر در اوایل سده 13 ه. ق شهر کوچکی بود. در این ایام به دلیل امنیتی که شیخهای بنیکعب در این حدود برقرار کرده بودند، به سرعت رو به آبادی نهاد و بندر مهمی شد. در سال 1235 ه. ق حصاری به دور آن کشیدند. خرمشهر در نیمه اول سده 13 ق رو به آبادی و پیشرفت نهاد و در سالهای پیش از 1254 ه. ق که عثمانیها به آن هجوم آوردند، بهصورت یک بندر آزاد درآمد.
در طول تاریخ صدساله اخیر، خرمشهر چهار بار اشغال شده است. وجود بندر خرمشهر (محمره) در مجاورت بندر بصره از لحاظ اقتصادی ضررهای فراوانی را به دولت عثمانی که بصره در آن روزگار در دست آنان بود، وارد کرد.
بههمین دلیل در سال 1235 ه. ق زمانی که محمد شاه قاجار به هرات لشکر کشید، علیرضا پاشا حاکم بغداد با لشکر زیادی به خرمشهر حمله کرد و آن شهر را ویران و مردمش را غارت کرد.
در 23 رجب 1254ه. ق عثمانیها بار دیگر با سپاهی بزرگ به خرمشهر حمله کردند و در این تاختوتاز خرمشهر ویران شد. با ادامه تجاوز عثمانیها به مرزهای ایران، امیرکبیر با استفاده از جوانان عشایر گارد مرزی نیرومندی در خرمشهر پدید آورد و فرماندهی آن را به محمدخان پسر جابرخان سپرد. حاج جابرخان حاکم خرمشهر در چهارم رجب 1266ه. ق پرچم ایران را بر فراز خرمشهر برافراشت و به پاداش این کار از سوی امیر کبیر به لقب خانی مفتخر گردید.
فرمانده ارشد ارتش جمهوری اسلامی در استانهای فارس و کهکیلویه و بویراحمد:
مراسم بزرگداشت شهید صیاد شیرازی در مسجد فاطمه الزهرا (س) شیراز برگزار میشود
مراسم بزرگداشت روز ارتش و سالروز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی در استان فارس برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری ایسنا امیرسرتیپ دوم ستاد هوشنگ حیدری فرمانده ارشد ارتش جمهوری اسلامی در استانهای فارس و کهکیلویه و بویراحمد در آستانه سالگرد شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی و 29 فروردین روز ارتش در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی گفت: رژه نیروهای مسلح مستقر در استان فارس به منظور نمایش انضباط و اقتدار و سلحشوری روز 29 فروردین در محل بلوار استقلال شیراز برگزار میشود.